mx 204

MX 204

Szegő és vágó gép. Egyoldali vagy dupla oldali ragasztott szalag felvitelére alkalmasa széleken, valamint a többlet anyag levágására. A gép egy elektronikus szalagfeszítővel ellátott, nyitott és zárt ruházaton való megmunkálást is lehetővé tesz. Funkciója a hagyományos overlock.

MX 205 D

1 vagy 2 oldalú ragasztószalagok szélekre való felhelyezésére és a szövetfelesleg levágására alkalmas gép.
A kés funkció kikapcsolásával és / vagy eltávolításával a ragasztógéppé alakítható.
Az MX 205 D differenciálkerék sebességállítóval és szalagfeszítővel van felszerelve, amelyek külön vagy egyidejűleg működtethetők.
Ezt a technológiát kihasználva a gép új és jobb eredményeket kínál.  A szövetek széles skálájának jobb kezelését, egyenes és íves hegesztést, kiváló eredmény érhető el a rugalmas tulajdonsággal rendelkező szöveteken. Sportruházat, divat és fehérneműk ragasztására alkalmas.

MX 210

Hegesztő és szegőgép, hajtott szélek készítése egyetlen művelettel. Ideális a jól eldolgozott élekhez,  különösen a könnyen kopó anyagok esetében. A gép egy elektronikus szalagfeszítővel lett ellátva, a ráncolás szabályozására. Az apparát eltávolításával a gép egy sima szalaghegesztő géppé alakítható, amely alkalmazható dekoratív vagy megerősítő műveletekhez, nyitott vagy zárt anyagokon.

MX 210 D

Magas nyomású szalagozó gép. Felső meghajtásos, max. nyomás: 35 kg/cm2, 40 mm fúvókaszájjal,  hengerrel és kerékkel felszerelt, speciális nagynyomású ragasztásra alkalmas gép. (maximum szalag szélesség 35mm)

MX 213 D

Multifunkciós gép, amely lehetővé teszi a permanens ragasztást.
Elektroknikus szalagfeszítővel és 2 fűtővel felszerelt.
Az MX 213 D típussal az alábbi funkciók végezhetők el:
Szalagozás és összeragasztás.

MX 208

Él (C-él) hajtó gép. Mind könnyebb, mind vastagabb anyagok esetén jól működik. Elektromos szalag feszítővel ellátott. Mind nyitott, mind zárt ruházat esetében alkalmazható. Az alsóneműtől a cipő gyártásáig használható.

MX 208 S

Kifejezetten vastagabb szövetekhez és éles ívelt formákhoz való alkalmazáshoz kifejlesztett él hajtó gép. Széles körben alkalmazható, a könnyűtől, a vastag szövetekig, nyitott és zárt ruhadarabokon egyaránt.

MX 218

Ragasztógép kettős funkcióval.  Élkötés: a szalagot a szélére illeszti (C-Edge). Könnyű és vastagabb szöveteken, nyitott és zárt szöveteken egyaránt alkalmazható.
Ragasztógép: dekoratív ragasztás, öltések takarására, megerősítésére és díszítésére szolgáló ragasztás.

MX 208 D

A piacon az egyetlen él ragasztó gép, amely lehetővé teszi a permanens ragasztást.
Ennek köszönhetően nagyobb termelékenységet, kevesebb időveszteséget és kevesebb berendezést jelent az üzemek számára.
Ilyen teljesítmény két technológia ötvözésével érhető el, a szalagfeszességgel és a differenciál sebességgel, amelyek külön-külön vagy egyidejűleg működtethetők.
Ezeknek a technológiáknak a kihasználásával a gép új és jobb eredményeket kínál, mint például a szövetek és szalagok széles választékának jobb kezelése, valamint a lapos és rojtozott applikálások kiváló kezelése vékony és vastag szöveteken egyaránt.

MX 248

A gépet úgy fejlesztették ki, hogy 40 mm szélességig ragasszon szalagokat a merev és vastag szöveteken szélére (élkötés).
A szalagok ideálisan pozícionálhatók a szövetek szélén, amelynek köszönhetően tökéletesen illeszthetők ráncolás nélkül. Ezáltal a hőpréssel könnyedén végrehajtható az applikálás.

A gép dupla fűtéssel van ellátva, amely lehetővé teszi különféle szalagok felhelyezését. Kifejezetten könnyű és ultrakönnyű poliuretán szalagokra alkalmazásánál, mint az 5500 Dream szalagunk.

MX 211

Hajtó gép. A kétoldali ragasztószalag felhelyezése után alkalmas az anyag szélének összehajtására. A gép egy kiegészítő fűtőrésszel és egy keskeny légfúvóval ellátott a belső rész hatékony melegítéséért, a tökéletes hegesztésért. A gép célja egy hosszú működési idejű prés kiküszöbölése.