Pályázati segítségnyújtás

Együttműködő partnerünk a Goodwill Consulting Fejlesztési Tanácsadó Kft., melyet tevékenységük alapján a Budapest Business Journal 2015. óta az első helyen tart számon a pályázatírói cégek között.

Első konzultáció ingyenes!

Info: +36/23-339-771 Pár szó a Goodwill Consulting Pályázati Tanácsadó Kft.-ről

 

Elérhetőség:

  • +36/23-339-771, telefonos egyeztetés a találkozás előtt feltétlenül szükséges!

Központi iroda:

  • 1162 Budapest, Timur u. 74.

Észak-alföldi Központ:

  • 4400 Nyíregyháza, Színház u. 11. I. épület

Pécsi iroda:

  • 7621 Pécs, Perczel Miklós utca 11. A III.

 

A GoodWill Consulting Kft.

 

2004 nyarán alakult több éves tapasztalattal rendelkező Európai Uniós közgazdász végzettségű szakértőkből. A GoodWill Consulting Kft. dinamikusan fejlődő társaság, ügyfelei között a gazdasági társaságokon kívül megtalálhatóak a települési önkormányzatok, közoktatási intézmények, non-profit szervezetek is. A társaság fő tevékenysége a komplex pályázati szolgáltatás, mely magában foglalja a pályázatírást, pályázati utógondozást, projektmenedzsmentet. 2017 óta kibővítették szolgáltatás palettájukat, így segítségre lehetnek hitel tanácsadásban, innováció menedzsmentben, külföldi piacralépésben is. A cég pályázatírási sikeressége egyedülálló versenytársai között, a maga 86%-ával és a több mint 250 milliárd forint elnyert támogatással.

Hazánkban Budapesten, Nyíregyházán és Pécsen rendelkezik irodával. 2008-ban Románia Európai Uniós csatlakozását követően megnyitották kolozsvári irodájukat, ezek után pedig ebben az országban is folyamatosan terjeszkedtek. 2010-ben újabb Uniós tagállammal bővítették cégük leányvállalatainak helyszínét, így már Bulgáriában is elérhetőek. 2013-as évben újabb országban, nevezetesen Horvátországban nyitották meg első irodájukat, ezzel is bővítve szervezetüket.