sg 5500 e3

SG 5500 E3

3-tűs, 5-szálas, dupla láncöltéses, lapos (5500E3-01) vagy karos (5600E3-01) fedőző varrógép, mely magába foglalja az elektromágneses automata szálvágást, a nyomótalp emelésének, a tű pozícionálásának és a szálelcsapásnak az automatikus funkcióit. A gép energiatakarékos hajtási rendszerrel van felszerelve – közvetlen meghajtás – AC szervo motor (tartalmazza a tűpozícionálás lehetőségét) a fejbe ágyazva. A standard változat beépített, energiatakarékos LED világítást tartalmaz. A minden gépen megtalálható QR-kód bármikor kényelmes és azonnali hozzáférést biztosít a használati utasításokhoz és az alkatrész-katalógusokhoz (csak internet-hozzáféréssel rendelkező okostelefonra van szükség), anélkül, hogy műszaki dokumentációt kellene keresni. A gép megvásárlásakor lehetőség van további berendezések, például apparátok, övvisszahúzók vagy világítás kedvezményes áron történő megvásárlására.

SG 5500 D01

3-tűs, 5-szálas, dupla láncöltéses, lapos (5500D-01) vagy karos (5600D-01) fedőző varrógép

Alsó- és felső fedőző varrat készítése (beleértve a felső fedőző varrat kikapcsolásának lehetőségét). Sebesség: 5000 fordulat / perc. A gép energiatakarékos hajtási rendszerrel van felszerelve – közvetlen meghajtás – AC szervo motor (tartalmazza a tűpozícionálás lehetőségét) a fejbe ágyazva. A standard változat beépített, energiatakarékos LED világítást tartalmaz. A minden gépen megtalálható QR-kód bármikor kényelmes és azonnali hozzáférést biztosít a használati utasításokhoz és az alkatrész-katalógusokhoz (csak internet-hozzáféréssel rendelkező okostelefonra van szükség), anélkül, hogy műszaki dokumentációt kellene keresni. A gép megvásárlásakor lehetőség van további berendezések, például apparátok, övvisszahúzók vagy világítás kedvezményes áron történő megvásárlására.

SG 5500 D02

3-tűs, 5-szálas, dupla láncöltéses, lapos (5500D-02) vagy karos (5600D-02) fedőző varrógép.

A gép energiatakarékos hajtási rendszerrel van felszerelve – közvetlen meghajtás – AC szervo motor (tartalmazza a tűpozícionálás lehetőségét) a fejbe ágyazva. A standard változat beépített, energiatakarékos LED világítást tartalmaz. A minden gépen megtalálható QR-kód bármikor kényelmes és azonnali hozzáférést biztosít a használati utasításokhoz és az alkatrész-katalógusokhoz (csak internet-hozzáféréssel rendelkező okostelefonra van szükség), anélkül, hogy műszaki dokumentációt kellene keresni. A gép alapfelszereltsége egy választott 123/124-K712 típusú apparát.

SG 5500 D05

3-tűs, 5-szálas, dupla láncöltéses, lapos fedőző varrógép, rugalmas csipkék vagy gumi varrására egy szövet széléhez (standard jobb oldali anyagszél vágással felszerelve).

Alsó- és felső fedőző varrat készítése (beleértve a felső fedőző varrat kikapcsolásának lehetőségét). Sebesség: 5000 fordulat / perc. A gép energiatakarékos hajtási rendszerrel – közvetlen meghajtás – AC szervo motor (tartalmazza a tűpozícionálás lehetőségét) a fejbe ágyazva és egy mechanikus gumiadagolóval van szerelve. Opcionálisan a gép felszerelhető Racing TFU 16-3 gumiadagolóval és UT2 szalagegyengető mechanizmussal. A standard változat beépített, energiatakarékos LED világítást tartalmaz. A minden gépen megtalálható QR-kód bármikor kényelmes és azonnali hozzáférést biztosít a használati utasításokhoz és az alkatrész-katalógusokhoz (csak internet-hozzáféréssel rendelkező okostelefonra van szükség), anélkül, hogy műszaki dokumentációt kellene keresni.

SG 5600 D3 35ZD

3-tűs, 5-szálas, dupla láncöltéses, karos fedőző varrógép

Nadrág- ás ruhaujjak varrásához alkalmas, bal oldali anyagvágóval szerelve, az anyag felgöngyölítését megkönnyítő rendszerrel, beleértve az elektromágneses szálvágási funkciót (5600E3-35Z), vagy e funkció nélkül (5600D-35ZD) is elérhető. Opcionálisan kérhető az automatikus talpemelés, a tűpozícionálás és a szálelcsapás. A gép energiatakarékos hajtási rendszerrel van felszerelve – közvetlen meghajtás – AC szervo motor (tartalmazza a tűpozícionálás lehetőségét) a fejbe ágyazva. A standard változat beépített, energiatakarékos LED világítást tartalmaz. A minden gépen megtalálható QR-kód bármikor kényelmes és azonnali hozzáférést biztosít a használati utasításokhoz és az alkatrész-katalógusokhoz (csak internet-hozzáféréssel rendelkező okostelefonra van szükség), anélkül, hogy műszaki dokumentációt kellene keresni.