sg 9310

SG 9310

Integrált, félautomata-olajozású, automatikus szálvágós (tűtolásos / alsó továbbításos) huroköltéses varrógép.

Ez a széria gépfejbe épített vezérlést, control panelt, és szervo motort használ. Opcionálisan felszerelhető automata talpemeléssel, stb. Szép, jó megjelenésű varratokat készít sokféle, kiváló minőségű anyagon, mint például ingek, öltönyök, kabátok, dzsekik szöveteire stb.

SG 8451

Beépített motoros, 2- tűs, huroköltéses gép, automata szálvágással

A direkt meghajtású motor garantálja a csendes és megbízható működést, és az alacsonyabb energiafogyasztást. „DRY” olajteknő rendszer (olajteknő, amely „nem használ” olajat) – ez a megoldás garantálja az alacsonyabb olajfogyasztást, a gép mechanizmusainak jobb kenését és kevesebb szennyeződést az anyagokon.

Alapfelszereltség: automatikus tűpozicionálás, szálvágás, automatikus szálelcsapás (wiper), automatikus talpemelés, teljesen programozható control panel és gép.

SG 2284

Nagysebességű, 1-tűs, huroköltéses, cikk-cakk varrógép

Ez a modell a nagysebességű cikk-cakk varrógép. Az egy lépés két pont, és a három lépés négy pont funkció szabadon váltogatható. Alkalmas fehérnemű, melltartó stb. varrására. Automata szálvágás, automatikus retesz, automatikus szálelcsapás (wiper), automatikus talpemelés stb.