BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Pályázati segítségnyújtás

Együttműködő partnerünk a Goodwill Consulting Pályázati Tanácsadó Kft.,

Melyet elmúlt 3 éves tevékenységük alapján a Budapest Business Journal a hazai pályázatíró társaságok rangsorában az előkelő 2. helyre sorolt.
Első konzultáció ingyenes! Info: +36 20 596 7266

Pár szó a Goodwill Consulting Pályázati Tanácsadó Kft.-ről

Elérhetőség:

  • +36 20 596-7266, telefonos egyeztetés a találkozás előtt feltétlenül szükséges!

Központi iroda:

  • 1162 Budapest, Timur u. 74.

Észak-alföldi Központ:

  • 4400 Nyíregyháza, Színház u. 11. I. épület

A GoodWill Consulting Kft.

2004 nyarán alakult több éves tapasztalattal rendelkező Európai Uniós közgazdász végzettségű szakértőkből.

A GoodWill Consulting Kft. dinamikusan fejlődő társaság, ügyfelei között a gazdasági társaságokon kívül megtalálhatóak a települési önkormányzatok, közoktatási intézmények, non-profit szervezetek is. A társaság fő tevékenysége a komplex pályázati szolgáltatás, mely magában foglalja a pályázatírást, pályázati utógondozást, projektmenedzsmentet. Cégünk pályázatírási sikeressége egyedülálló versenytársai között, a maga 84%-ával és a több mint 50 milliárd forint elnyert támogatással.

Cégünk hazánkban Budapesten és Nyíregyházán rendelkezik irodával. 2008-ban Románia Európai Uniós csatlakozását követően megnyitottuk kolozsvári irodánkat és 2 év alatt további 4 irodát nyitottunk Románia szerte. 2010-ben újabb Uniós tagállammal bővítettük cégünk leányvállalatainak helyszínét, így már Bulgáriában is elérhetőek cégünk szolgáltatásai 3 irodában is. A tavalyi, 2013-as évben újabb országban, nevezetesen Horvátországban nyitották meg első irodájukat, ezzel is bővítve szervezetüket.

Az elmúlt 3 évben tevékenységük alapján a Budapest Business Journal a céget a hazai pályázatíró társaságok rangsorában az előkelő 2. helyre sorolta.