BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Háztartási varrógépek, hímzőgép

MIÉRT PONT JUKI?

A JUKI háztartási varrógéppel olyan csodás alkotásokat készíthet, melynek csupán a képzelete szabhat határt. Nézetünk szerint a varrás egy életérzés, nem csupán szórakoztató, de kreatív elfoglaltság, mely értéket szolgáltat a család életéhez. Varrógépeink egyszerű kialakításának és oktató anyagainknak köszönhetően Ön egyből képes lesz elkezdeni a varrást, akkor is, ha nincs haladó szinten. Hímzés, vagy varrás; javítás, vagy egy eredeti ötlet létrehozása; a JUKI varrógépek segítenek valóra váltani a képzeletet!

TÉNYEK…

A JUKI a háztartási gépek piacán magas minőségű, professzionális kivitelezésű, formatervezett gépeivel kimagasló a kategóriában. Formatervezett japán dizájnnal rendelkeznek, és innovatív technológiájukról váltak népszerűvé világszerte. Mindazok számára készülnek ezek a varrógépek, akiknek fontos a megbízhatóság és egyszerűség, mely a JUKI márkanév alapjait képezik.

 

KIS TÖRTÉNELEM…

Több, mint 65 éve gyárt a JUKI háztartási varrógépeket, ez idő alatt pedig olyan folyamatos fejlődésen ment keresztül a gyártási folyamat, mely eredményeként hatékony és megbízható gépek kerülnek ma le a gyártósorról. 1947-ben tört be a JUKI a varrógépek piacára – ekkor még háztartási varrógéppel. A márka hírneve az évtizedek alatt folyamatosan erősödött és fejlődött…

Az évek során a fejlett technológiával eredményesen versenyt tartó JUKI cég képes volt az ipari technológia számos előnyét adoptálni a háztartási varrógépek piacára is. 1954-ben a JUKI gyártotta az első “rotalix” tűemelő rendszert a háztartási gépre, 1978-ban pedig megjelent az első automata szálvágós és szálbefűzős technológia, otthoni használatra. 1985-ben az első automata szálfeszítős rendszerrel állt elő a gyártás. Ezek az úttörő fejlesztések mai napig használatban vannak ezeknél a magas minőségű JUKI gépeknél. 1976-ban jelent meg az első JUKI overlock varrógép, mely az ipari összevarró gépek technológiáját volt képes használni (MO-100). A nemzetközi piacra kerülést követően ezek a gépek nagy áttörést jelentettek a háztartási gépek piacán, és népszerűvé váltak professzionális és alap felhasználók részére egyaránt. Bizonyítékát képezi a hosszú élettartamnak, hogy a mai napig érkeznek ajánlatkérések az eredeti, közel 40 éves MO-100-as overlock varrógép alkatrészei iránt!

Manapság a JUKI szintén beágyazza az ipari gépek előnyös tulajdonságait a háztartási gépgyártásba, úgy mint a pedállal kontrollálható szálvágó és anyagtovábbító funkció, mely alapvetően ritka tulajdonság a háztartási gépek piacán.

A JUKI az általános háztartási gépek gyártásának piacán vezető szerepet tölt be és csakis a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő varrógépeket állít elő, melyben Ön időről időre nyugodt szívvel megbízhat.

VARRÓGÉP VÁSÁRLÁSÁNAK FOLYAMATA

A CONTEC Kft. nagykereskedőként szerepel a magyar piacon, várjuk viszonteladók jelentkezését, érdeklődését. Amennyiben végfelhasználóként szeretne varrógépet venni, szívesen javaslunk Önnek kereskedést, ahol könnyedén be tudja szerezni az általunk forgalmazott gépeket és szervizeléssel, alkatrész utánpótlással is készségesen segítenek.

KIPRÓBÁLHATÓ MINTAGÉPEINK

Természetesen nálunk is megtalálható néhány mintagép, amit személyesen megnézhet – kipróbálhat:

Az általunk forgalmazott összes háztartási varrógép részletes leírását, prospektusát itt találja – egyelőre angol nyelven: